Studiebesök eller klassresa?

På lördag 8 oktober så är det dags för vår alldeles speciella hyggetur, en tur med Linda från Landskrona. Det kommer att vara ungefär som en vanlig hyggemetetur, men på lite andra vatten, från en annan båt och med annan skeppare - så det blir lite som ett studiebesök, eller varför inte som en klassresa?

En sak som också blir lite annorlunda är att vi hade tänkt ta oss sydvästerut för att testa lite andra vatten, så vi kommer inte att kunna besöka vår vanliga favoritdansk för bete. Detta innebär att var och en är ansvarig för sitt eget agn, men för att göra det lite lättare så har vi snackat med Timmie på Nyhamns fiske som säljer finfin borstorm. För att ge honom en chans så måste alla som vill ha bete ringa och beställa senast på söndag den 2/10!!! Beställningen hämtar ni sedan upp i butiken strax innan avfärd (han har öppet från 0600, morgonpigg kille!)

Så packa nu lite matsäck, slipa krokarna, olja upp favoritrullen och knyt några riktigt magiska tackel så ses vi på lördag! (För de som har svårt med att hitta så finns en bra vägbeskrivning på landskronabåtarnas hemsida.)


0 Comments: