Vår försenade prisutdelning

På grund av de där dumheterna som vi alla känner till så fick vi flytta den årliga prisutdelningen från casa Gunnarsson till Tärnös trygga trädäck, och det gjorde vi just innan vi kastade loss för lördagens fisketur.

I år igen så har vi fått finfina priser från vår sponsor/samarbetspartner Fladen store Väla . Vi tackar dem en extra gång för att de bjussar på priser som gör våra prisutdelningar roligare, och adderar en extra morot till tävlingmomentet på våra turer.

Då årets vinnare PA tyvärr inte kunde närvara idag så kunde han inte vara med och förevigas, men det fanns andra som gärna agerade linslöss - exempelvis Eddie och Tony som mest var med hela tiden då de båda hade individuella placeringar (2:a och 4:e), vilket såklart gjorde att de tog hem tvåmannatävlingen med rejäl marginal.

Sonny med sin femteplats var prisutdelare så han syns ju ändå, och tredjepristagaren var dagens fotograf så han finns inte heller förevigad, men de två specialpriserna är. Största torsk (det är verkligen en tvetydig titel...) gick till Tony Svanberg...

och årets pris för mest speciella fisk gick ju till den randiga sjökocken och hans fångstman Gunnarsson d.ä. som påpassligt fick en kilometer nylonlina, hans signum!

För att premiera tålamodet hos alla åskådare och applådörer så lottades ett par bonuspriser ut. Och just såhär glad kan man bli då!

För att avrunda så tackar vi återigen Fladen Store på Väla för priser, och tävlingsledningen Sonny och Marcus som orkat rodda, räkna, och förklara regler hela året.

TACK!


0 Comments: