Huga!

Ja det är sådana här turer som skiljer agnar från vete. Redan innan vi lämnade hamnen så visste vi att det skulle bli lurigt, och gosse hade vi rätt!

För vi gjorde hela rundan - maskmannen, disken, sillhögarna utanför hamnen, parapeten, skrubbediged, djuphålor på norr - i rejäl vind, rullande dyning från väster och en 3-4 knops ström. Sådär bra förutsättningar, vilket satte sina spår i baljorna.

Men förutom knasigt väder och svårtsålt fiske så var allting som vanligt, det vill säga mycket mycket trevligt! Niklas körde Tärnö (gissar att den nyfixade Vandia är för fin för att släppa om bord oss nuförtiden...) med bravur vilket inte var så lätt i kombinationen av vind, ström och bölja. Det snackades och fiskades, stundtals kom det fisk, ibland mindre - men stämningen var god som vanligt.

Resultatmässigt så såg rookien Joel till att ta ytterligare en förstaplats (nästan så att man tror att han saknar lite hyfs...) och ställa sig i fin pole position inför hösten. Totala resultaten hittas som vanligt här.

Sist, men inte minst - det kom upp en riktig goding också, en sådan där fisk som man inte glömmer på direkten. Strax över 1,4 kilo, vilket såklart var dagens största (och inte alltför långt från säsongens största fisk av alla arter...)


0 Comments: