Den som får fisk fryser inte...

...men där fick vi inte någon hjälp. För idag var det kallt om fingrana och riktigt trögt fiske, så den halva av klubben som av diverse anledningar inte följde med idag valde nog rätt tillfälle att stanna hemma.

Men för att börja från början - en nattfrost hade lämnat Vandias däck som en skridskobana, så vi såg nog rätt så roliga ut när vi kasade runt, de flesta av oss är ju inte precis graciösa längre. I kylan och mörkret åkte vi och hämtade mask hos dansken, så långt var allt som vanligt. Relativt lätta ström- och vindförhållanden gjorde att vi började på det djupa utanför helsingborg, men där hände verkligen ingenting (om man inte räknar trassel). En sväng närmare kopparverket gav förvisso några skrubbor, men Niklas var ändå inte nöjd.

Tillbaka till disken, där det handlade mindre om att drilla fisk och mer om att få på mask med stela fingrar, och sedan avslutade vi med en halvtimme strax utanför norra hamnen, där det faktiskt kom lite fisk till slut, mest skrubbor men av en rätt ok storlek (dagens största var på 800 gram).

Tävlingen slutade precis som förra turen med PA i topp, och han har nu tagit igen all förlorad tid från i våras och återtagit ledningen i sammandragna tävlingen. Stiligt jobbat!


0 Comments: