Blåsigt, strömt, knepigt...

Det såg länge ut som att vädret skulle bli identiskt med oktoberturen, men riktigt så illa blev det inte. Så idag kom alla ut, även om vi var långt från full båt - fast och andra sidan så blev det gott om plats för oss!

Tyvärr så var vinden fortfarande rätt så hård, vilket begränsade oss till att fiska på disken. Visserligen gjorde Niklas ett tappert försök till att få till lite fiske på det djupa, men en ordentlig ström gjorde det helt ohållbart, så det fick bli tillbaka på disken. Även där var det lurigt att fiska på botten, så för varje försök så gick vi längre och längre in till land, och inte förrän vi kunde se dansken i vitögat så kunde vi komma igång med någon form av sammanhängande fiske. Tyvärr så nappade det inte något vidare där heller, så vi fick nöja oss med gott sällskap, trevliga gubbar och så en rejäl vädring. För blåst hade vi!

Snittstorleken var egentligen inte dålig, men för att få till riktigt stora fiskar behöver man lite fler chanser. Roland fick upp en spätta på uppemot sju hekto som dagens största fisk. Och det kom inte en enda ovanlig art, bara plattisar för hela slanten.

Totala resultatet för dagen ut så här.


0 Comments: