Finfin fiskedag + prisutdelning

Ja då var det dags att lägga ytterligare en trevlig dag till handlingarna.

Den här gången var det en artfisketur, och man kunde ana att både väder- och fiskegudar hade skött sin marknadsföring bra, för det var såväl lovande fiske som väder på gång, och vi slog nytt rekord i hur många gubbar som dök upp - för idag var vi 33!!

Och inte blev någon besviken heller, för ett strålande väder och ett helt rimligt fiske serverades. Det var alla de vanliga punkterna - handla mask hos dansken, meta på disken, lite försök på sill, och sedan ett par vändor på skrubbebanan. Till skillnad från förra turen kom det väl inte direkt upp någon bjässe (strax över halvkilot var dagens topp), men annars det var ok.

Bäst lyckades idag Eddie, följt av mannen som saknats i resultatlistan i nästan ett år. Hela tävlingens resultat hittar man här..

Efter dagens fiskeövningar stannade vi kvar på kaj och firade vinnarna för 2021. Extra kul då vi var så många så att vi kunde klämma fram lite applåder.

Och många applåder blev det, för våra justa sponsorer från Fladen store hade varit extra generösa och försett oss med priser så att de tio saltaste fiskarna kunde få pris, och utöver det kunde vi lotta ut lite roligheter så att även nya gubbar och de med de slöaste krokarna fick lite pris ;)

Så ett extra stort tack till de som gav oss en så fin dag - Niklas som körde Tärnö , maskmannen som sålde oss betet, vädergudarna, fiskeguden, och så återigen våra sponsorer.


0 Comments: