Tur numero due och mer

Åsså var det asså redan dags för tävling två, och efter att ha haft flyt med såväl väder som fiske de två turer som har gått hittills i år så är förväntningarna på topp. Ska Nielsen lyckas igen?...

Då vi fortfarande har coronaspöket hängande över våra axlar och vi inte kan ha en ordinarie prisutdelning inomhus för 2020, så kommer vi att hålla tävlingsavslutningen uppe på däck innan avgång, så se till att inte komma alltför sent. Vi måste ju få tid till att gratulera våra vinnare, och de måste få lite tid att jäsa på sin seger innan säsong 2021 kommer alltför långt och de inte kan leva på gamla meriter längre.

Vad gäller fisket så är det i likhet med de två senaste turerna torsk, men ha gärna i åtanke att det kan bli grundare fiske av ifall fisket tjurar, så ta gärna med lättare spö så att ni inte behöver jigga med en trehundragrams rörpilk ifall vi går inåt det grunda. Men annars är det som vanligt.

Det sista tipset är att ta med kläder så att man klarar en skur eller två - kajutan är ju off-limits nuförtiden, och de danska väderspågubbarna på dmi har spått alla sorters väder för lördagen, vilket betyder att de inte har någon aning, och allt kan hända!


0 Comments: