Dags för hygge ett

Nu på lördag så är det dags för första halvan av vårt sommarhygge. För de som inte varit med på en tidigare så är det ungefär precis som en vanlig klubbtur, förutom att det inte är så mycket tävling, och vinnaren i det som inte är en tävling vinner bara ära (fast rätt så mycket då). Och kanske en öl extra...

Vi lämnar norra hamnen 0700 nu på lördag 3:e Juli, och på menyn står såklart "säsongens fiske". Då det är sommar så är det torsk som blir det primära, men även silla/makrilltackel kan vara på sin plats.

Med tanke på vår avancerade medelålder så lär ju alla kunnat vaccinera sig vid det här laget, men trots det så tänk på att stanna hemma om man känner sig krasslig - coviden finns ju fortfarande!

0 Comments: